Народна странка

Народна странка Пожаревац: Власт у акцији прикупљања капиларних гласова

Народна странка Пожаревац: Власт у акцији прикупљања капиларних гласова

Како је све видљивији тренд пада рејтинга актуелне власти у сваком сегменту друштва, иста је по старом опробаном рецепту посегнула за уценама и скупљањем такозваних капиларних гласова по јавним предузећима која су под њиховом контролом.

Имајући у виду овај незаустављив тренд пада популарности, актуелног режима, све више су израженије овакве радње које се голим оком могу уочити. Последњи од примера таквог опхођења био би и скупљање капиларних гласова у Пожаревцу у предшколским установама док је слична пракса изражена и у другим предузећима у нашој земљи.

Ово само доказује чињеницу да је актуелна власт у параноичном страху од губитка моћи. У прилог овој тврдњи наводимо да актуелни режим више не бирајући средства координираним потезима са позиције силе покушава да заплаши, уцени и примора грађане да им дају свој глас.

Обзиром да ове радње не дају жељене резултате на терену, приметна је све већа нервоза власти.

Народна странка Пожаревац, најоштрије осуђује поменуте радње и из тог разлога је заговорник реваншизма, који након промене власти мора да уследи, где ће сви они који су предствљали наводно јавни интерес, а којима је партијски интерес био испред јавног, бити лустрирани.

Народна странка Пожаревац