Народна странка

Народна странка Панчево: СНС члану у Водоводу преко 500 хиљада динара

Народна странка Панчево: СНС члану у Водоводу преко 500 хиљада динара

Народна странка Панчево тражи хитну смену руководства Водовода због неосноване исплате плате од преко 500 000 хиљада динара.

Наиме, Градски одбор Народне странке Панчево дошао је до документације, а и јавност је претходних дана о томе обавештена, да је руководство овог предузећа исплатило зараду лаборанту за месец јул у износу од преко 500.000 динара. Јасно нам је да је овај режим огрезао у корупцији, па тако наравно "послује" и градска власт, али да у тренутку када грађани не могу себи да приуште живот достојан човека и када се утужују због дуга од 1000 динара, неко због страначке припадности и поред недоласка на посао добије за нерад више од пола милиона динара за месец дана, је срамотно и скандалозно!

Народна странка захтева хитну смену директора и целог руководства овог предузећа, као и изјашњавање водећих људи Града Панчева као оснивача на ову тему. Такође, позивамо надлежне органе да ову исплату испитају и да се утврде све чињенице, односно да ли постоје и индиције да ово није први случај "извачења пара" грађана и да новац није исплаћен "само" лаборанту, него да је, као што се већ дешавало, дошло до поделе украденог новца. 

Како сазнајемо сличан или готово исти систем постоји и у осталим градским фирмама, што показује и извештај о гибитку у ЈКП Хигијена од 147,7 милона динара. Народна странка обећава да ће се некон промене власти све ове афере испитати, да неће бити повлашћених и да ће сви који су то заслужили бити приведени правди!

Народна странка Панчево