Народна странка

Народна странка Панчево: Зелена површина Спортског центра претворена у градилиште

Народна странка Панчево: Зелена површина Спортског центра претворена у градилиште

Члан Градског одбора Народне странке Панчево Александар Царан упозорио је да се зелена површина Спортског центра претвара у градилиште.

„Као неко ко воли спорт, велики део времена провео сам на спортским теренима, дружио се и уживао у целокупном амбијенту. Прошло је неко време од последњег доласка, емоција је и даље иста све до тренутка док нисам наишао на градилиште. О постојању ове појаве сам прошле сазнао преко медија у којима је провучено да је реч о монтажно-демонтажном објекту, некаквој привременој хали или шта већ. Па да ли је могуће да се зелена површина спортског центра, простор намењен теренима, трим стазама нагрђује на овакав начин“, упитао је Царан.

Додао је да је то сада напуштено градилиште које је, по свој прилици, изгубило своју првобитну намену.

„Овај објекат у изградњи остаће да стоји овде и уништава целокупан изглед и функционалност самог спортског центра. Нама преостаје да видимо да ли ћемо да дозвољавамо да нечији ситни лични интереси урушавају све оно лепо што постоји у нашем граду или ћемо ипак да пружимо отпор како и у нашем дворишту не би никла нека балонка привременог карактера“, рекао је Царан.