Народна странка

Народна странка Панчево: Власт да се хитно позабави радовима којима су пробијени рокови

Народна странка Панчево: Власт да се хитно позабави радовима којима су пробијени рокови

Градски одбор Народне странке Панчево оштро реагује и захтева од градских власти да се хитно позабаве радовима у граду, у којима су пробијени рокови.

Како наводе из панчевачког одбора,  градоначелник и градска менаџерка су први у режимским медијима, када треба да се хвале да су неке радове започели, али је невероватно како ’’нестану’’, кад реалазиција тих истих радова касни и када се посао обавља непрофесионално.

 “Сведоци смо огромних гужви у граду, због спорих радова на изградњи кружног тока у Улици Милоша Обреновића. Поред тога што ови радови касне, грађани у насељу Тесла немају могућности да нормлано живе од гужви у готово свим улицама. Угао Улица Моше Пијаде и Стевана Шупљикца, данима стоји раскопан, те грађани у насељима Котеж 1 и  Котеж 2, имају озбиљних проблема, с обзиром на то да су овде међународни пут и обилазница, тако да велике гужве ствара и теретни саобраћај. Радови на уређењу градског кеја, стоје већ месецима, те је евидентно да су и започети само у сврху кампање за претходне изборе. Грађани у насељима Центар и Маргита, такође имају проблем зато што је почетак Улице Моше Пијаде затворен за саобраћај, па и ти радови касне и стварају озбиљне гужве у околним улицама. Рок за реконстркуцију Улице Цара Лазара је одавно пробијен, а становнике ове улице нико не жели ни да саслуша, када су у питању проблеми са којима се месецима сусрећу, пошто су им угрожена основна људска права овом реконструкцијом. Најважније је било прошетати кроз 40 метара асфалтиране улице у јеку предизборне кампање”, наводи се у саопштењу.

“Захтевамо од градоначелника и градске менаџерке да се позабаве овим озбиљним проблемима, а не да улепшавају стварност хвалећи своје успехе, који су на нивоу бајки за малу децу”.

Градски одбор Народне странке ће се још озбиљније бавити свим овим проблемима, те уколико буде елемената, не искључују и могућност подношење кривичних пријава.