Народна странка

Народна странка Панчево: Протест испред Пантранспорта - петак у 20 сати

Народна странка Панчево: Протест испред Пантранспорта - петак у 20 сати

Народна странка Панчево позива грађане Панчева на протест због повећања цена карата Пантранспорта у међумесном саобраћају. Протест ће се одржати у петак, 22. јула у 20 сати испред Пантранспорта (аутобуске станице).

„Понављамо, градски превоз није луксуз и треба да буде доступан свим грађанима Панчева. Подизање цена по сопственом нахођену може се подвести једино под бахатост и лоповлук. Пре неколико месеци превоз на релацији Панчево – Београд подигнут је за 25 одсто, та цена је сада подигнута за нових 18 одсто, а то важи и за све остале релације које покрива Пантранспорт. Повратна карта за Београд је данас нестварних 500 динара, а јасно је свима да велики број грађана Панчева, почевши од студената и запослених лица морају да прелазе овај пут свакодневно“, саопштено је из Народне странке Панчево.

Они додају да овај проблем превазилази припадност политичким партијама или организацијама и представља нешто што се тиче свих нас и чему само уједињени можемо стати на пут.

„У среду, 20. јула, Пантранспорт је повећао цене карата у међумесном саобраћају. Тако, карта за Београд у једном правцу кошта 300 динара“, наводи се из Народне странке Панчево.