Народна странка

Народна странка Панчево: Уједињена опозиција до победе на изборима

Народна странка Панчево: Уједињена опозиција до победе на изборима

Уједињена опозиција Панчева коју чине Народна странка, Демократска странка и Странка слободе и правде данас су потисале споразум о заједничком наступу на парламентарним и председничким изборима који би требало да се одрже 3. априла 2022. године.

"Ми овде желимо да дамо ветар у леђа локалној јавности. Опозиција у Панчеву је уједињена и радиће заједно у наредном периоду не само на парламентарним и председничким изборима, већ ћемо сарадњу наставити и уколико дође до локалних избора. Заједно ћемо изаћи пред грађане и представити план. Показаћемо да је наше заједништво, пре свега, нешто што може да допринесе рушењу ове накарадне власти како на локалном тако и парламетнарном и републичком нивоу", изјавио је Станко Пузић, председник Градског одбора Народне странке Панчево. 

"Овај чин потписивања је само једна тачка у досада већ заједничком наступу. Мислим да нема потребе објашњавати колико је цела Србија и наше Панчево рањено и разваљено, колико му треба заједничка и удружена снага да се поврати. Сигурна сам да ова екипа има план, и зна како да и у Србију и у Панчево врати слободу и правду а грађанима омогући нормалан живот. Све док грађани нису слободни и не живе добро од своје зараде тешко да могу размишљати својом главом. Ја се радујем и потписивањем овог споразума, али и сарадњом са Народном и Демократском странком и сигурна сам да ће нас у наредном периоду грађани Панчева више виђати на улицама Панчева и да ћемо у разговору са њима наћи решење за све градске проблеме", рекла је Наташа Зечевић, председница Градског одбора Странке слободе и правде.

"Ово је мали корак за наше три странке, али велики корак за Панчево. Удруживањем ове три странке које имају озбиљну инфраструктуру у Панчеву сматрам да можемо да изнесемо све изборе који су пред нама. У сваком техничком и политичком смислу наша појединачна инфраструктура је можда недовољна за територију Панчева, али удружени можемо да покријемо буквално свако изборно место на територији Панчева. Очекују нас врло важни председнички избори, где постоји могућност да чак и у оваквим условима, са оваквом медијском сликом дођемо до другог круга. Према информацијама које имам, на основу истраживања, након Београда шансу за победу овог режима имају Суботица и Панчево на локалним изборима. За мене је ово почетак двогодишњег рада и борбе да се у Панчеву промени власт", закључио је Зоран Јовановић, председник Главног одбора Демократске странке Панчево.