Народна странка

Народна странка Врање: Неподношљив притисак на новинаре

Народна странка Врање: Неподношљив притисак на новинаре

Народна странка Врање најоштрије осуђује застрашивање уредника и новинара портала „Врање њуз“ од стране припадника полиције.

Притисак који се врши на објективно новинарство од стране државних органа Републике Србије постаје неподношљив.
Да ли је посао полиције да штити грађане од криминалаца или да штити криминалце на власти од објективног новинарства и незадовољних грађана?

Малтретирање породице Димић од стране полиције и етикетирање да је госпођа Милена Димић наводни организатор протеста је ништа друго до цртање мете на чело једној породици која се професионално бави својим послом.

Господо из полиције, ми из Народне странке вам поручујемо да организатор протеста није ниједан појединац већ су организатори сви незадовољни грађани којима се смучила десетогодишња диктатура Александра Вучића и напредњачког режима који ви штитите.

Режима који је распродао Србију разним инвеститорима, а сада би да продају земљу и природне ресурсе, а то је и једино што је од ове земље остало.

Народна странка обећава да ће након пада овог режима одговарати сви они који су застрашивањем или на било који други начин угрожавали безбедност било ког грађанина, без обзира којој служби припадали јер посао полиције и других служби безбедности је да штите грађане, а не криминални режим.

Дакле, биће реваншизма и то жестоког! То вам обећавамо!

 

Народна странка Врање