Народна странка

Народна странка Вождовац: СНС споредним темама скреће пажњу са правих проблема

Народна странка Вождовац: СНС споредним темама скреће пажњу са правих проблема

У тренутку када улази у девету годину суверене власти на Вождовцу, Српска напредна странка на челу са Александром Савићем председником општине Вождовац, као главну тему покреће питање спомен обележја која би требало да стоје на улазу у зграду општине. Челници општине Вождовац на овај начин покушавају да побегну од кључних тема које су важне за грађане Вождовца и прикрију своју неспособност.

Оваквим покушајима скретања пажње грађана на споменике, фонтане и новогодишњу расвету, Српска напредна странка неће успети да побегне од одговорности, јер за готово пуних девет година власти на Вождовцу нису учинили ништа да поспеше развој општине, нити да побољшају живот грађана.  Успех су једино постигли у увећању свог личног богатства, док се болесна деца лече СМС порукама.

 ОО Народне странке Вождовац позива председника општине да, уместо покретања иницијатива за споменике, од свог шефа Горана Весића издејствује  иницијативу за хитну изградњу вртића и школа на Вождовцу посебно у насељу Степа Степановић, као и да поднесе извештај грађанима о скандалозном трошењу новца из буџета општине. Не треба заборавити да деца са Вождовца ове године чине највећи део од укупног броја деце у Београду која нису успела да се упишу у дечја обданишта и јаслице, као и да је то резултат неспособне и штеточинске власти Александра Савића и његове дружине.

Општински одбор Народне странке Вождовац