Народна странка

Народна странка Зрењанин: СНС Батинаши нас неће поколебати да сачувамо земљу

Народна странка Зрењанин: СНС Батинаши нас неће поколебати да сачувамо земљу

Колико је режим уздрман блокадама путева, показује и чињеница да се забрањује одлазак свим функционерима владајуће странке на годишњи одмор до одржавања избора, најављених за 3. април 2022. године.

Да ли да очекујемо контрамитинге уколико протести буду постојани? Да ли би требало да нас уплаши мобилисање чланова владајуће странке, спремних да се обрачунавају са грађанима који су изашли на улице, и то не само због два спорна закона, већ зато што им је доста свега, од цена до уцењивања? Дакле, СНС господо, нећете се зимус одмарати, већ ћете чекати шта је наш следећи корак.

А наша одлука је да нема одустајања, и нема повлачења, и никакви припремљени батинаши нас неће поколебати у борби за све нас.

Да ли су неки нови јуришници спремни да покажу своју лојалност партији, или да отплате радна места и којекакве погодности, нас не интересује, јер ми нисмо на овим блокадама због нас самих, већ због свих људи у овој земљи, нашој земљи, коју не планирамо да препустимо шачици владајућих партијских кадрова.

Ове суботе ћемо опет изаћи на улице и гарантујемо да ће број наших суграђана бити још већи.

 

Наташа Велемир
Народна странка Зрењанин