Народна странка

Народна странка Зајечар: Драконске казне приватницима – катанац на врата фирми

Народна странка Зајечар: Драконске казне приватницима – катанац на врата фирми

Градски одбор Народне странке Зајечар најоштрије осуђује вишеструко повећање новчаних казни за трговце, занатлије и угоститеље које је увела градска власт.

Народна странка се залаже за поштовање закона, прописа и одлука, али сматра да је непотребно драконско и неселективно повећање казни.

Оваквим одлукама накарадна градска власт предвођена Српском напредном странком, која је политички бућкуриш састављен од бивших радикала и Покрета живим за крајину, чији је заједнички именитељ да су и једни и други преварили своје гласаче, заправо још једном показује своју неспособност, јер уместо да олакшава пословање приватним предузетницима, она их додатно кажњава.

Малобројне занатлије, трговци и угоститељи који још раде и боре се за своју егзистенцију у Зајечару, заслужују свако поштовање и боље услове за рад.

Антизајечарска градска власт ће, међутим, изрицањем драконских казни приватним предузетницима изазвати затварање и стављање катанаца на њиховим радњама, а крајња последица биће додатно исељавање наших људи у иностранство.

„Ми, чланови Народне странке у Зајечару, изражавамо жаљење што против овакве неразумне одлуке градске власти, предвођене Бошком Ничићем и СНС-ом, није гласао ниједан од присутних одборника у градском парламенту.

Стога питамо одборнике – господо, чији сте ви одборници и кога представљате?