Народна странка

Ђокић: Решаваћемо проблеме грађана Бајине Баште после промене власти

Ђокић: Решаваћемо проблеме грађана Бајине Баште после промене власти

Председник Одбора Народне странке Бајина Башта и кандидат на листи „Уједињени за победу Србије“ Урош Ђокић изјавио је данас да ће после промене власти на изборима 3. априла у тој општини бити решавани свакодневни проблеми грађана попут уписа деце у вртиће и помоћи пољопривредницима.

„У Бајиној Башти буџет за пољопривреду је срамно мали и износи само један одсто. Нема средстава за субвенције, нема канцеларије за помоћ пољопривредницима“, рекао је Ђокић телевизији Нова С.

Ђокић је додао да је реновирање Градског трга у Бајиној Башти почело је у септембру 2019. године и да је тендер је добила фирма која је радила тргове у Београду, Лесковцу и Нишу.

„Прошло је три године и ушло се у четврту грађевинску сезону, а нико не зна колико све то кошта, али су у општинском буџету предвиђена средства за исплату ’пенала’ фирми која изводи радове јер није на време уведена у посао“, рекао је Ђокић.

Ђокић је навео да неће мењати место пребивалишта када буде изабрана за посланик Скупштине Србије, јер „верује да Бајина Башта апсолутно мора бити његова база“.

„После избора не постоји могућност сарадње са СНС и његовим сателитима“, закључио је Ђокић.