Народна странка

Народна странка Трстеник: Промоција трстеничког бренда претворена у вашар

Народна странка Трстеник: Промоција трстеничког бренда претворена у вашар

Печењијаду у Стопањи, манифестацију која би требало да на најбољи начин представи познати бренд трсеничког краја - печење у Стопањи, актуелна власт је претворила у вашар који се свео на корупцију, изјавио је председник Општинског одбора Народне странке Трстеник.

„Једини циљ организовања ове  манифестације  у Стопањи био је да више од шест милиона динара буџетских средстава, односно новца грађана Трстеника, која су издвојена за одржавање ове манифестације, заврши у џеповима  председника општине и других локалних функционера“, рекао је Миодраговић на састанку проширеног Општинског одбора Народне странке Трстеник.

Миодраговић је истакао да ни шест милиона није било довољно функционерима СНС-а, него су власници угоститељских објеката у Стопањи били принуђени да новчано помогну манифестацију.

„Док локални функционери пуне своје џепове кроз овакве манифестације, за потребе младих, за науку, културу, пољопривреду и спорт, немају слуха. Тако имамо младе таленте за које нема пара у буџету за одласке на такмичења који тиме на прави начин представљају Трстеник, а спорт је девастиран и издвајања за пољопривреду никада нису била мања“, рекао је Миодраговић.  

У даљем току састанка први потпредседник Народне странке и народни посланик Мирослав Алексић одговарао је на питања присутних чланова и подржао их у договореном плану у погледу предстојећих активности.