Народна странка

Трговиште: Народној странци се прикључио цео локални одбор странке Заједно за Србију

Трговиште: Народној странци се прикључио цео локални одбор странке Заједно за Србију

Народној странци прикључили су се повереник странке Заједно за Србију у Трговишту Љубиша Стефановић и сви чланови општинског одбора те странке, изјавио је данас председник Општинског одбора Народне странке Трговиште Марко Крстић.

Крстић је навео да су они пришли Народној странци пошто је странка Заједно за Србију одлучила да изађе на изборе расписане за 26. април.

„Разлог њиховог преласка у Народну странку је противљење одлуци Заједно за Србију да учествује на изборима, јер очигледно нема услова за фер и поштене изборе“, рекао је Крстић.   

Крстић је додао да се не може рећи да у Шапцу и Праћину постоје услови за одржавање фер и поштених избора, а уназад неколико месеци заговарати бојкот као једино решење борбе против накарадног режима.

„Трговиште је Србија исто колико Шабац и Параћин, па се никако не може рећи да постоје услови за одржавање фер и поштених избора. Да такви услови постоје тврди лажна опозиција и сви који имају дил са владајућом структуром зарад личних интереса, а успут себе називају опозицијом“, навео је Крстић.

Крстић је позвао све грађане Трговиша и целе Србије да на дан избора, 26. априла, остану код куће и бојкотују лажне и унапред покрадене изборе Александра Вучића.

Стефановић је истакао да он и бивши чланови Заједно за Србију, који су се прикључили Народној странци виде Народну странку као „озбиљну политичку организацију са озбиљним људима са којима деле исте ставове о решавању проблема у Трговишту и о борби за нормалну и демократску Србију“.

„Народну странку поштујемо као странку која је прва прогласила бојкот и сматрамо да ће тај начин борбе одвојити жито од кукоља и видеће се ко јесте а ко није права опозиција која жели нормалну и демократску Србију“, рекао је Стефановић.