Народна странка

СНС шиканира малолетнике у Шапцу

СНС шиканира малолетнике у Шапцу

Градски одбори Народне странке, Странке слободе и правде, Демократске странке и Покрета слободних грађана у Шапцу најоштрије осуђују таргеитање младих суграђана, од којих је једно и малолетно лице, од стране Српске напредне странке на њиховим најновијим флајерима који су данас осванули у нашем граду.

Пропагандни материјал у форми потернице постао је уобичајено средство којим се напредњаци служе како би дискредитовали и застрашили грађане који се не желе да криминалци одлучују о нашем граду, али овај пут су представници политичког крила организованог криминала отишли корак даље у нечасним и опасним активностима.

Јутрос је Шабац поново осрамоћен тако што су послушници мафије нацртали мету на чело младих људи,  међу којима је и малолетни Шапчанин.

Бахатаост, бескрупулозност и примитивизам валстодржаца и њихових мафијашких шефова демонстрирана је у овом срамном чину.

Осокољени посетама Данила Вучића, за ког је познато да је јако близак криминалним клановима, и изостанком реакције полиције и правосуђа у вези са дешавањима на мосту на Сави, шабачки напредњаци и даље прете и шиканирају грађане, покушавајући да опробаном тактиком од жртава праве џелате, а од џелата жртве.

Питамо представнике надлежних институција, јер знамо да међу њима и даље има часних појединаца, зашто дозвољавају да се овакве ствари дешавају? Шта треба да се деси како би радили посао за који су плаћени нашим новцем? Зар после свега што се дешавало, након напада на грађане багером, чекићима и моткама могу мирно да спавају знајући да је мета мафије постало и малолетно лице, нечије дете?

Упозоравамо представнике надлежних институција да нечињењем постају саучесници у злочину против грађана чија су права и безбедност дужни да штите.

Ови злочини неће застарети, јер нећемо заборавити. Одговараћете.