Народна странка

Народна странка Раковица: Најгора оцена за најгору власт

Народна странка Раковица: Најгора оцена за најгору власт

Поштовани грађани Раковице,

Већ више од девет година на власти у нашој општини је Српска напредна странка.

Често сте заједно или као појединци подносили разне захтеве за решавање проблема у вашој згради, улици, насељу или општини. Ни на један ваш захтев није одговорено у смислу решавања проблема или реализације неког пројекта из домена општинске надлежности.

Увек је на све ваше захтеве одговарано са фарбањем клупица и одношењем смећа у режији и реализацији највиших и најплаћенијих општинских функционера и службеника. Људи који су постављени да решавају најсложеније проблеме, обављају најпростије послове и називају то радом. То јесте рад, али за неквалификовану радну снагу.

Друга страна овог проблема грађана Раковице је то што сложене послове руковођења градском општином нема ко да обавља, без обзира да ли су лица из СНС физички присутна или су на поменутим физичким пословима за које није потребна било каква квалификација, очигледно да послове из домена овог органа нико не обавља!

Зато је Раковица запуштена, зарасла у коров, грање и високу траву, зато су канте пуне, улице неасфалтиране, у рупама, крпежима и са дотрајалом сигнализацијом.

Комунални неред је на све стране, надлежне општинске инспекције издају страначке дозволе за кршење комуналног реда или за дивљу градњу објеката, заузимање јавних површина за приватне потребе. У насељима су улице прљаве, пропале, испуцале, шахтови запушени, свуда се шири смрад због немара и нерада надлежних служби.

У насељима се бележи и пораст насилног и бахатог понашања појединаца и група, непрописно паркирање, ремећење јавног реда и мира, уништавање јавне имовине, пораст броја предатора свих врста, агресија паса луталица али и власничких, даноноћно завијање напредњачких народњака, као и друге врсте прекршаја.

Све чиме се општински властодршци хвале реализовали су градски или републички органи, не много способнији од општинских. Ако би се урадила рекапитулација свих деветогодишњих активности напредњака у Раковици, онда би то била једна велика нула, нула због криминала, незнања, несналажења, лењости, политикантства, бахатости, безобразлука и неодговорног односа према грађанима, па чак и према онима који су за овај криминални клан гласали.

 

Општински одбор Народне странке Раковица