Народна странка

Народна странка Раковица: Ружичасте наочаре раковичких напредњака

Народна странка Раковица: Ружичасте наочаре раковичких напредњака

Владајући напредњаци заиста гледају свет кроз ружичасте наочаре. Раковички напредњаци изгледа заиста мисле да је Раковица најлепша, најуређенија и најчистија београдска општина.

Нажалост, морамо их у томе разуверити, довољно је да из зграде општине Раковица скрену лево према тржном центру и одмах набасају на дивљу депонију и нехигијенско насеље.

Ноћу пробајте да се прошетате кроз раковичка насеља, неосветљена и запуштена и да избегнете псе луталице.

Грађани  се осећају  толико сигурно да ваде из кола комплете прве помоћи и плочице за радио, стрепећи да им неко не разбије стакло и покраде имовину на неосветљеним паркинзима.

Гориво је на  резерви или на чувеној првој црти: „Сипај за 1.000, друже“ (додуше откуд им у напредњачком златном добу за више?), исто тако бојећи се да им неко не исиса гориво које крваво зарађују и прескупо плаћају.

Међутим, знамо да њих није брига за народ и његове локалне проблеме. Функције су подељене, новац из буџета нетрагом нестаје.

Десета година ваше владавине је нажалост почела, али народ вас је прочитао. Не пролазе ваша трула саопшетења, џаба фарбате клупице и канте за смеће. Звучите као покварени џубокс у који убаците жетон и он стално понавља „опозиција лопови“.

Ваше време пролази, зато боље размишљајте ко је коме учинио, запослио преко везе, дозволио дивљу градњу, малтретирао локалне предузетнике конкуренте ваших, ко је коме наместио тендер. Ко је коме средио лажну диплому и преко ноћи створио нову напредњачку управну касту.

Због тога драги напредњаци, знамо да се не знојите само због тропских београдских врућина.

Правда по слову закона, од које ћете бежати као од судњег дана, чини вас нервозним, јер знате шта сте све чинили у претходној деценији. Када тај дан дође, неће помоћи „нисам знао“ или „само сам радио како ми је речено“.

Цитираћемо владику Његоша: „Свак је рођен да поједном умре, част и брука живе довијека“, а ваша је брука и срамота вечна.

Сат откуцава, дан правде је све ближи и ближи. 

 

Општински одбор Народне странке Раковица