Народна странка

Народна странка Панчево: СНС-у од пијаће воде важнији државни џипови на изборима у Медвеђи

Народна странка Панчево: СНС-у од пијаће воде важнији државни џипови на изборима у Медвеђи

Градски одбор Народне Странке Панчево позвао је градску власт и комуналне службе да током предстојећег викенда обезбеде цистерне са водом за пиће у Панчеву и околини, јер ће тада бити извођени радови због којих ће грађанима бити прекинуто снабдевање водом, и истакао да није довољно само обавештење да воде неће бити три дана.  

„Снабдевање водом је основна комунална делатност и пијаћа вода мора бити доступна грађанима, без обзира на техничке проблеме и радове“, наводи се у саопштењу Народне странке Панчево.

„Није довољно само обавештење да воде неће бити три дана, него је неопходно учинити све да се свакодневни живот грађана одвија у нормалним условима. Напредњачка власт нам је обезбедила толико ’напредан живот’ да и у 21. веку морамо да се молимо за пијаћу воду“, наводи се у саопштењу.

Ако је власт могла да о трошку грађана шаље службена возила градских комуналних предузећа на локалне изборе у Медвеђу, и то искључиво због партијског интереса СНС-а, онда мора да грађанима обезбеди цистерне са пијаћом водом и мора да схвати да је приоритет вода, а не изборни резултат СНС-а.