Народна странка

Новаковић: Нови Сад се претвара у град тржних центара

Новаковић: Нови Сад се претвара у град тржних центара

 

Чланови Савеза за Србију Нови Сад су, поводом покушаја градске власти да забрани трибину у месној заједници "Бошко Буха" на Лиману, упутили отворено писмо градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу.


На скупу испред закључаних врата месне заједнице "Бошко Буха", председник Градског одбора Народне странке Нови Сад Борислав Новаковић подсетио је окупљене грађане да је од доласка на власт Српске напреде странке, Нови Сад постао град афера, као и на  одлуку градоначелника да се сруши СПЕНС.


"СПЕНС је један од симбола и архитектонски бисер Новог Сада. Он је изграђен од доприноса свих становника Новог Сада и они су једини који имају парво да одлучују о његовој судбини", рекао је Новаковић и додао да се хиљаде породица прехрањује бавећи се пословним активностима на СПЕНС-у.


Новаковић је истакао да се, уз проблем СПЕНС-а, јавио нови, а то је Променада.


Он је рекао и да се Нови Сад претвара у град банака и тржних центара чиме се не стиче капитал, већ само губи јер "банке и трговински објекти неће запослити Новосађане".


"Позивам вас да пружимо отпор градској власти!", поручио је Борислав Новаковић грађанима који су дошли да подрже скуп Савеза за Србију у Новом Саду.