Народна странка

Народна странка Нови Београд: Шапићево удварање Вучићу - прсним стилом

Народна странка Нови Београд: Шапићево удварање Вучићу - прсним стилом

Једна од најновијих аквизиција СНС, Александар Шапић, актуелни председник новобеоградске општине, сваким новим даном труди се да покаже своју изразиту лојалност, страхопоштовање  и последично снисходљивост према свом имењаку, председнику странке и државе Александру Вучићу.

Ипак, најновија изјава овог бившег ватерполисте ће вероватно постати упамћена као једна од до сада најудворичкијих изјава свих напредњачких страначких полтрона - далеко испред Бабићевог менталног и физичког дивљења председнику, Мартиновићевог одушевљења оценама из председниковог студентског индекса или Кебариног егзалтираног „ву-ћи-ћи“  кинеског.  Шапић се, међутим,  наметнуо тврдњом да је Вучић „персонификација данашње Србије и утемељивач нове српске политике“, и да га „ посебно забрињава чињеница да неки од актера данашње политике подржавају нападе на њега и породицу“.

Шапић је, у свом заносу председниковом величином, заборавио да су српску политику утемељили, од нашег народа али и целог света поштовани умови, политичари и дипломате, који су свој државни посао радили у корист државе и њених грађана, не водећи посебног рачуна о финансијској ситуацији своје породице. Оне су у највећем броју случајева остајале непознате за ширу јавност.

Председник евидентно воли улизице и полтроне, то је и Шапић схватио чим је закорачио у напредњачко друштво, али ни сам Вућић није, изгледа, очекивао његов овакав брзи успон на лествици удварача. Шапић је, пак, схвативши да ће, како је сам приметио,  „после априлских избора један део људи који су данас на власти, кроз партије или коалиције, завршити своје политичке каријере“, одлучио да свом снагом према Вучићу заплива прсним стилом, не би ли се тако домогао свог жељеног циља – кандидата за градоначелника. Ипак, биће му доста тешко јер му је таква конкуренција велика.

Општински одбор Народне странке Нови Београд сматра да се слугерањским и снисходљивим понашањем не може купити место у друштву, већ искључиво знањем, способношћу и компетенцијама. Народна странка овакве људе има и то ће ускоро показати.

Дајемо реч!


Народна странка Нови Београд