Народна странка

Станковић Њењуловић: Прво промена власти, па промена закона штетних по народ

Станковић Њењуловић: Прво промена власти, па промена закона штетних по народ

Председник Градског одбора Народне странке Неготин и кандидат на листи „Уједињени за победу Србије“ Крста Станковић Њењуловић изјавио је да је први корак ка промени система смењивање власти на изборима 3. априла, а потом следи „промена закона донетих на штету народа“.

„Као посланик залагаћу се да се пољопривредницима врате субвенције на ниво из 2012. године, односно на 12.000 динара по хектару, а данас износе 4.000 динара“, рекао је Станковић Њењуловић у Неготину на предизборној конвенцији Уједињене Србије.

Станковић Њењуловић је истакао да држава отима новац од грађана и скупом регистрацијом аутомобила старијих од 15 година са великом запремином мотора.

„Регистрација за таква возила кошта више од 70.000 динара. Где је ту логика? То возило не вреди 70.000 динара, и зато би људима требало омогућити да регистрација буде по најнижој тарифи, јер да имају новца, купили би новије аутомобиле. Аутомобили су им потребни да возе болесне родитеље. Пустите те приче о економском тигру, далеко смо ми од тога“, рекао је Станковић Њењуловић.

Станковић Њењуловић је истакао да је „власт СНС-а досадила и дојадила народу“.

„Хоће да страховладом држе народ под контролом, али то не може заувек, и свему дође крај, па тако долази крај и уценама, аферама, претњама и лоповлуку одлазеће власти“, рекао је Станковић Њењуловић.

„Ми се боримо се да сви имају много више него сада, а да бисмо то постигли, мора да се догоди промена из корена“, закључио је Станковић Њењуловић.