Народна странка

Народна странка Гроцка: Нестручни омладинац СНС-а на челу водовода, вода за пиће остаје пусти сан

Народна странка Гроцка: Нестручни омладинац СНС-а на челу водовода, вода за пиће остаје пусти сан

Општински одбор Народне странке Гроцка упозорава да је именовање омладинца СНС-а Ивана Евтова (29) из Калуђерице за директора Јавног предузећа „Водовод и канализација Гроцка“ лоше решење због којег ће највећу штету трпети грађани, јер ће исправна вода за пиће у тој општини и даље остати тек пусти сан.

Једине „препоруке“ Евтова за директорско место су чланска карта владајуће странке, ноћно стражарење испред плаката СНС-а и блискост са општинским челницима, док нема никакво радно искуство у водоводу, јер је једини посао до сада обављао у Железницама Србије док је директор тог предузећа био Драгољуб Симоновић.

Први испит за новог директора биће најављена изградња фабрике воде у Умчарима чија је најављена цена изазвала бројне сумње.

Народна странка сматра да је добро што је досадашњи директор грочанског водовода Борко Бали поднео оставку, коју је скупштина општине прихватила.

Бали је међу најодговорнијима за катастрофално водоснабдевање у протеклих 18 месеци, неиспуњена предизборна обећања, као и за нагомилане дугове водовода, који износе више од 70 милиона.

Народна странка ће наставити да се бори да свако домаћинство у Гроцкој добије исправну воду за пиће и то у најкраћем року.