Народна странка

Народна странка Београд: Рушење нелегално изграђеног солитера – победа опозиције и грађана

Народна странка Београд: Рушење нелегално изграђеног солитера – победа опозиције и грађана

Градски одбор Народне странке Београд саопштио је данас да је рушење бесправно изграђене осмоспратнице у београдском насељу Видоковац на чију нелегалну градњу тај одбор указивао у претходних годину дана, још једна велика победа опозиције и грађана и доказ да се могу зауставити криминалне радње власти.

„Град Београд напокон је наредио рушење бесправне осмоспратнице на Видиковцу, у Улици кнеза Вишеслава 53, а зграду би о свом трошку требало да сруши инвеститор - фирма ’Ролинг инвест’, чији су власници Слободан Ранковић и Милојко Вуковић“, наводи се у саопштењу.

Председник Општинског одбора Народне странке Раковица Никола Сукњаић рекао је да је бахати инвеститор, уз очигледну подршку власти, без икакве дозволе „дивље саградио солитер од осам спратова и започео изградњу деветог спрата“.

„Небројено пута смо указивали на тај криминал, али је градња настављана, иако је градилиште затварано седам пута. Сата смо томе напокон стали на пут. Иако медији блиски власти покушавају да ово представе као њихову победу, реч је, заправо, о још једном доказу да нећемо дозволити да ико буде јачи од закона и да градска власт не може довека штитити криминал“, рекао је Сукњаић.