Народна странка

Народна странка Владичин Хан: Нисте нас уплашили!

Народна странка Владичин Хан: Нисте нас уплашили!

Активисти Народне странке Владичин Хан данас су са штанда који је постављен у центру тог града послали поруку властима да, без обзира на брутално пребијање чланова Народне странке у Врању, они неће одустати од залагања за програмске циљеве Народне странке.

„Бруталним пребијањем председника и потпредседника Градског одбора Народне странке у Врању режим је покушао да нас застраши, али у томе није успео! Напротив, још срчаније и одлучније ширићемо истину о правом стању и животу у нашој земљи. Данашњом акцијом желимо да покажемо да ће истина и правда победити у Србији“, изјавио је координартор Народне странке за Пчињски округ, Саша Арсић на штанду који је одржан под паролом „Нисте нас уплашили“.

Да подсетимо, четворица чланова Српске напредне странке у Врању физички су насрнули и претукли председника Градског одбора Народне странке Врање Ђорђа Ристића и потпредседника Драгана Павловића, који је и одборник у Скупштини града Врања.

Бруталан физички напад на чланове Ристића и Павловића догодио се након саопштења Народне странке у коме је Ристић указао да је скандалозно што је простор Дома културе Врање издат на коришћење Српској напредној странци и оценио да то представља „узурпацију градских просторија у страначке сврхе“.

Такође, у оквиру ове акције триста грађана Владичиног Хана дало је свој потпис против чланств Косова у Уједињеним нацијама.