Народна странка

Народна странка Бор: СНС се игра политике на штету Борана

Народна странка Бор: СНС се игра политике на штету Борана

Сви смо дугогодишњи таоци штеточинске политике СНС-а у Бору. Годинама се играју политичких и других игранки на штету града. Данас смо сведоци још једне у низу реприза. Битка за градске фотеље, као и за контролу буџетског новца и контролу предузећа наставља се и добија замах пред крај и ове календарске године. На једној од претходних седница Скупштине града Бора актуелни градоначелник Миликић се, услед критичких речи упућених њему и на рачун рада његовог политичког оца Благоја Спасковског, јавио за реч и у директном тв преносу изјавио да се поноси сарадњом са Спасковским, као и да су заједно многе битке војевали и побеђивали. Није, додуше, помињао, Динкића, претње, џипове без регистарских таблица, претварање јавних добара у страначке, злоупотребу јавних предузећа и РТБ-а у СНС изборну машинерију, притиске на запослене у Градској управи и друго. Очигледно је да се поноси сараднјомм која  штети нашем граду.

Данас су у „сукобу“ и грчевито се туку за фотеље, за утицај и могућност да и даље грађане Бора „усрећују“ добрим грејањем и чистим улицама. Продају РТБ-а, иако су обећавали, заједно са њиховим садашњим вођом Вучићем, да ће остати у већинском власништву државе желе да сакрију концертом „српске мајке“ Цеце који ће енормно коштати. Концертом  желе, по опробаном рецепту, да скрену пажњу са ових дешавања и свакодневних проблема грађана. Брига њих са социјалне случајеве, за болесне, незапослене, за одлазак великог броја младих Борана.

 Не може бити жртва Миликић који се до јуче грлио са Спасковским и заједно су „војевали“, нити је решење враћање оних који су уништили РТБ Бор и Бор и који желе да се представе спасиоцима града. Јасно је да су сви они из истог политичког легла потекли и да су део Српске напредне странке. Можда би решење било у томе да се функције градоначелника прихвати Вучић, јер им је он носио листу у Бору и био њихов кандидат за градоначелника.

Смрзавање неколико хиљада Борана је резултат њиховог (не)рада. Оставке и политичка и свака друга одговорност су мисаона именица за њих!

Поштовани суграђани, годинама сам, обраћајући се са скупштинске говорнице, упозоравао шта ће се десити са јавним сектором и са РТБ-ом и зато вас молим да се у будуће пажљивије саслушамо и боље разумемо.

председник Градског одбора Народне странке Бор Драган Марковић