Народна странка

Народна странка Аранђеловац: СНС неће успети да угаси опозицију у Аранђеловцу

Народна странка Аранђеловац: СНС неће успети да угаси опозицију у Аранђеловцу

Недавна седница Скупштине општине Аранђеловац показала је да Српска напредна странка жели да угаси опозицију у Аранђеловцу, као што покушава да учини широм Србије.

Уобачајено непоштовање свих одборника, а поготово одборника оних Аранђеловчана који нису гласали за СНС показало се чињеницом да је предложени дневни ред Скупштине удвостручен пред само отпочињање заседања.

На самој седници Скупштине одлучено је да се опозиционим одборничким групама укину технички секретари чиме је онемогућен нормалан рад опозиције. У даљем току седнице јавност је обавештена и да је још један одборнички мандат опозиције отет од стране СНС-а.

На теми предлога буџета за 2019. годину видело се да је СНС и даље наставио своје парабуџетско финансирање преко огромних средстава одвојених за њихове невладине организације, специјализоване уговоре (преко којих плаћају своје активисте и донаторе) и финансирања азила за псе. Сада то зову прихватилиштем, али и за њега одвајају 27 милиона динара док за аграр предвиђају само 26 милиона динара у целој 2019.години.

Народна странка Аранђеловац подсећа суграђане да су они ти који су дали  легитимитет СНС-у да влада у њихово име. Време је да им тај легитимитет заједно укинемо и тражимо да, ако не почну да делују у интересу грађана, под хитно оду са власти.