Народна странка

Народна странка Младеновац: Бахатост општинских функционера

Народна странка Младеновац: Бахатост општинских функционера

На истоку старе приче, у општини Младеновац - ништа ново... Да бахатост не познаје границе, показује и казна коју је инспекција због пушења  прописала општини Младеновац прошле године у мају.

Наиме, већник Богдан Вуксановић је кажњен због пушења са 5.000 динара, начелница Снежана Јовичић са 50.000 динара, а највише је кажњена сама општина која за овај инцидент треба да уплати 500.000 динара.

Наравно, све то је плаћено народним новцем, јер се поменути општинари нису сетили да за своје грешке треба да одговарају они лично и поменуте казне плате из свог џепа.

Таман када се стекао утисак да су се након овог испада примирили, појавио се снимак на којем се види да општинари  из Младеновца утеху налазе  у пиву.  Тако де се испод 'иконе' Александра Вучића појавила и лименка пива...

Општина није кафана, али сходно понашању наших општинара, нисмо далеко од тога да ће ускоро и нека певаљка да запева и заигра са места које би требало да буде кућа и озбиљна институција за све Младеновчане. 

Да ли je већник Богдан Вуксановић сносио неке консеквенце за овај испад или ће се брзо заборавити као и много шта друго?

Да ли ће се покренути поступак откривања особа које су испијале пиво у згради општине Младеновац?

Општински oдбор Народне странке Младеновац осуђује овакво бахато и непримерено понашање општинске власти. Надамо се да ће народ њихово неозбиљно понашање казнити на предстојећим изборима, а да ће на локалним младеновачким изборима вратити управљање општином људима који ће бити одговорни и знати да решавају проблеме суграђана.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5510160018998695&id=100000142543231

Општински одбор Народне странке Младеновац