Народна странка

Народна странка Лесковац: Зауставити уништавање винограда од стране Миленијум тима

Народна странка Лесковац: Зауставити уништавање винограда од стране Миленијум тима

У Србији постоји компанија чији је дијапазон пословања такав да покрива послове гасификације, енергетике, бушења бунара, бави се бањским туризмом, инфраструктуром, грађевинарством, виноградарством, задире у сферу медијских слобода, културе и информисања.

На велику жалост грађана, ни Лесковац није поштеђен од неконтролисаног ширења „послова“ „Миленијум тима“, на шта упућују синхронизоване посете Александра Вучића, Синише Малог и Вулина њиховом саборцу Горану Цветановићу, што по кафанама, што по виноградима и којекуде. Те посете државног врха градоначелнику Лесковца за последицу имају врло сумњиве активности везане за плодно земљиште у селу Винарцу, где је „Миленијум тим“ посредно ангажован на крчењу кондиционо добрих засада са виновом лозом, не старијим од десет година.

Мештани су запрепашћени овим штеточинским актом, а шира јавност оправдано сумња да ће „Миленијум тим“ уз подршку локалне власти вишеструко приходовати, комбинацијом девастирања винограда и накнадног коришћења државних субвенција за подизање нових засада.

Народна странка Лесковац категорички стаје у одбрану права и закона и захтева од градоначелника Лесковца и његове послушничке свите зване Градско веће, да одмах зауставе све активности „Миленијум тима“ које су везане за куповину Плантаже „Навип“ у селу Винарцу надомак Лесковца. 

Народна странка Лесковац