Народна странка

Народна странка Лесковац: Физички нападнут члан Народне странке у Грделици

Народна странка Лесковац: Физички нападнут члан Народне странке у Грделици

Члан Градског одбора Народне странке Лесковац и председник Савета за националне мањине Ненад Костић нападнут је у центру Грделице од стране особе за коју се сумња да је активиста Српске напредне странке. Напад се догодио око 19 часова када је на Ненада Костића насрнула особа спремна да се на свиреп начин и физички обрачуна са њим уз арсенал најгорих претњи и најтежих увреда упућених њему и његовој најужој породици, мајци, деци, и све то у присуству десетак грађана.

Симптоматично је да се брутални напад на Костића догодио седам дана пред изборе и да је у застрашивању, увредама и претњама провејавала и политичка конотација.

Ненад Костић је, видно потрешен, на достојанствен и урачунљив начин избегао сукоб и као савестан грађанин о овом ексцесу обавестио полицију која је убрзо извршила увиђај.

Нажалост, господин Костић је морао да буде хоспитализован и збринут, прво у грделичкој здравственој служби, а на њихову иницијативу и у болници у Лесковцу. Када му здравствено стање буде омогућило, највероватније за неколико дана, Ненад Костић ће се огласити на конференцији за новинаре, са свим детаљима везаним за овај случај.

Насиље, криминал, претње, сејање страха, силеџијство, напасништво, све су то константе и манири без којих је незамислива владавина садашњег режима. Бахатост чланова и симпатизера владајуће коалиције не само да не познаје, већ увелико прелази све границе демократских односа, цивилизацијских тековина и друштвених норми пристојности. Садашњи режим свесно врши поларизацију друштва, јер само на тај начин може да се обрачуна са свима који мисле другачије од њих, са свим поштеним, доследним и храбрим грађанима који мисле својом главом и који су увидели сву штетност садашње накарадне политике, која грађане Лесковца и Србије вуче у понор већ пуну деценију.

Напомињемо и то да Костић у време напада није вршио никакве страначке активности, већ се враћао кући из продавнице, као и то га је иста особа раније већ вербално нападала у самој Грделици, у којој и живи.

Народна странка Лесковац