Народна странка

Народна странка Лесковац: Формирана повереништва у Власотинцу и Лебану

Народна странка Лесковац: Формирана повереништва у Власотинцу и Лебану

Градски одбор Народне странке Лесковац обавештава јавност да су формирана повереништва Народне странке у Власотинцу и Лебану. На седници Извршног одбора Народне странке за повереника Народне странке Власотинце именован је Александар Јовић, а за повереника Народне странке Лебане Марко Златановић.

Александар Јовић, рођен 1981. године, отац троје деце, завршио стручну Специјалистичку војну школу, али као подофицир после 20 година службе због болести одлази у пензију. Никада није био члан ниједне политичке организације до сада.

Марко Златановић, рођен 1986. године, завршио Гимназију смер математика, а тренутно је апсолвент на Факултету за спорт и физичко васпитање. Као и Александар, ни Марко никада није био члан ниједне политичке организације.

Задатак повереника биће пре свега припрема и формирање Општинских одбора у Власотинцу и Лебану.

Радом на терену, Народна странка се интезивно бави јачањем своје инфраструктуре и формирањем одбора у свакој општини на територији Србије, а ово је још један доказ да нам се свакодневно придружују млади и поштени људи и да је странка постала најозбиљнија политичка опозициона организација не само у Јабланичком округу него у целој Србији која се бескомромисно супроставља овом диктаторском режиму.

Такође обавештавамо јавност да ће се крајем месеца одржати друга редовна Скупштина Општинског одбора Бојник, а да ће се у септембру одржати и изборна скупштина Општинског одбора Медвеђа.

Народна странка Лесковац