Народна странка

Градски одбор Народне странке у Лесковцу формирао Изборни штаб

Градски одбор Народне странке у Лесковцу формирао Изборни штаб

Прошлонедељни референдум показао је три суштинске ствари:

- У диктатури најмрачнијег типа која је обавила Србију немогуће је верно пројектовати вољу грађана кроз демократске процесе гласања, а да при томе не постоји озбиљна провера и контрола на бирачким местима

- Без обзира на све неправилности и сва кршења изборних радњи, народ је почео да скида окове у које их је бацио и утамничио Вучићев систем накарадних вредности

- Предстојећи избори у априлу биће пресудан корак у свргавању апсолутистичког и штеточинског режима, јер је очигледно да је диктатор рањив

Да би се десила промена власти на гласачким местима, доследни део опозиционог спектра мора показати одговорност према држави и народу. Опозиција једноставно мора бити чврсто уједињена и тако хомогена прионе на тежак посао организације контролора на сваком од преко 8 200 бирачких места у Србији.

Бирачка места ће постати својеврсна борачка места где ће се водити борба против режимских махинација и где ће припремљени контролори из редова доследне опозиције бранити вољу грађана.

Као окосница уједињене опозиције, узимајући у обзир потпуно дефинисану страначку инфраструктуру, Градски одбор Народне странке у Лесковцу формирао је Изборни штаб, чији ће примарни задатак бити обезбеђивање контроле на сваком бирачком (борачком) месту у Лесковцу и Јабланичком округу.

Никада више Александар Вучић неће моћи да похвали свог пулена Горана Цветановића и фаворизује нелегалне активности у спровођењу изборног процеса, као што је то учинио након референдумске фарсе у Лесковцу коју је представио као позитиван пример гласања.

Народна странка у Лесковцу са својим едукованим, обученим, доследним и спремним контролорима покриће сва бирачка места, бранити сваки глас грађана и одбранити изборну вољу народа.

Народна странка Лесковац