Народна странка

Народна странка Крушевац: Напредњачка страховлада присвојила град, грађани да дигну глас

Народна странка Крушевац: Напредњачка страховлада присвојила град, грађани да дигну глас

Градски одбор Народне странке Крушевац  позива грађане да подигну глас како би се ослободили напредњачке власти која је, наметањем страха и заробљавањем институција, направила од грађана друштво поданика. Чланови крушевачког одбора истичу да се само заједничким снагама може срушити овај режим.

Члан Градског одбора у  Крушевцу Предраг Петронијевић истакао је да је градска власт приватизовала град и присвојила бројне објекте.

“Овај ‘напредни картел’ само уништава Крушевац. Приватизовали су град, обесмислили институције, легализовали пљачку и насиље, увели дужничко ропство, натерали су младе да беже из града, али и државе”, рекао је Петронијевић.
 
Он је додао да је обавеза сваке градске власти да брине о уређењу свог града напомињући да се ти послови финансирају новцем свих грађана. 

“Грађани се константно пљачкају намештањем тендера и увећавањем трошкова како би се разлика преусмерила владајућој странци. Локална власт није урадила ништа у интересу града Крушевца и његових грађана”, казао је Петронијевић.

Члан Градског одбора Народне странке Крушевац Марко Минић изјавио је да је деловање те странке усмерено на супротстављање актуелном режиму, наводећи да су тренутно на сцени „једноумље и тежња да се по сваку цену појединци додворе Александру Вучићу не схватајући да су његове политичке идеје опасне и противуставне“. 

“Циљ Народне странке је повратак нормалности у друштво, повратак достојанства и слободе изражавања мишљења. Крилатица „Ћути може и горе“ мора ускоро бити замењена крилатицом „Подигни свој глас, мора боље“, закључио је Минић.