Народна странка

Народна странка Краљево: Суграђани одлучни у борби за здраву земљу

Народна странка Краљево: Суграђани одлучни у борби за здраву земљу

Грађани Краљева су у суботу, 04. децембра 2021. године показали и озбиљност и одлучност да се боре док власт не повуче Закон о експропријацији и измене Закона о референдуму. Порука је јасна, повлачења нема! Краљево је у суботу стало, али је осећај букнуо  и нада да се тешка ситуација у којој се сви налазимо може променити .

Краљевски град је одлучно рекао НЕ отимању земље, воде, ваздуха који дишемо, НЕ диктатури мањине над већином. Нису нас омели ни бедни инциденти које су изрежирали чланови СНС булументе у Краљеву, а интелигенција и режисера и актера је у дебелом минусу.

О животним питањима одлучују најгори и то се мора променити, али не само променити, већ они за све што су урадили морају одговарати. Одговарати  ће и они који су наложили да возило ЈКП“Чистоће“ Краљево, у суботу од 14.часова буде паркирано на самој раскрсници која је била блокирана. Да ли то багера нема у Краљеву или су сви службено отишли за Београд? Шта се хтело постићи са паркирањем овог службеног возила на овој раскрсници, питање је за надлежне, као и питање да ли је ово возило по службеном налогу изашло из круга Чистоће, да ли је исто било активно у систему за електронско праћење ( које Чистоћа има), на којим задацима је радило и у које време, као и врло битно питање да ли је возилом управљао радник Чистоће или не, а изгледа да не?

Одговараће сви они који су умислили да могу све, да приватизују и распродају Краљево и  Србију, да јавна предузећа користе као приватна и да газе по нашим животима. Назад нема,  пред нама је борба до коначне победе!

Народна странка Краљево