Народна странка

Крагујевац: Улице под водом, градска власт не ради ништа да то реши

Крагујевац: Улице под водом, градска власт не ради ништа да то реши

Градски одбор Народне странке Крагујевац захтева од градске власти да под хитно реши основна инфраструктурна питања попут кишне канализације у центру града. Ако нису у стању нека се повуку и препусте посао одговорним људима. 

Више пута смо упозоравали на проблем са кишном канализацијом у граду који је четврти по величини у Србији и на последице које ово нерегулисано питање има по наше суграђане и њихову имовину у виду поплављених улица и подрума кућа. Власт још увек није учинила ништа да се овај проблем реши.

Улица Луја Пастера, као и друге централне улице су, након једног кишног дана, преплављене барама. Како се очекује још падавина, да ли треба да страхујемо да ће читав град бити под водом?

Позивамо градоначелника  Радомира Николића да прошета Улицом Луја Пастера и каже да ли је поносан на то како води овај град. Овом фрекветном улицом осим пацијената који су се упутили у КЦ Крагујевац, пролазе и наши најмлађи суграђани на путу у оближњу основну  школу. Ко је одговоран за њихово здравље када буду испрскани од главе до пете и у мокрој одећи морају често да проведу цео школски дан?

Очигледно је да ову градску власт и градоначелника не интересују наши суграђани, па ни они најмлађи, јер им се интерес не простире даље од њихових функција и личне добити.

 

Градски одбор Народне странке Крагујевац