Народна странка

Народна странка Крагујевац: Разговори са суграђанима о француско-немачком споразуму

Народна странка Крагујевац: Разговори са суграђанима о француско-немачком споразуму

Градски одбор Народне странке у Крагујевцу у непосредном разговору са својим суграђанима данима указује на размере штеточинске и антидржавне политике Александра Вучића у погледу Косова и Метохије. Иако мимо својих уставних овлашћења, Вучић је усменим прихватањем тзв. француско-немачког плана о Косову и Метохији нанео огромну штету нашим националним и државним интересима, угрозивши територијални интегритет, суверенитет и целовитост државе.

Иако режим, као и телевизије и таблоиди под његовом контролом желе да умање значај Вучићевих антидржавних потеза, тврдњом да Вучић није ништа потписао у Бриселу и Охриду, неспорно се ради о непоштовању Устава Републике Србије и радњама које представљају кривично дело. Његов усмени пристанак на споразум са тзв. државом Косово по свим параметрима представља капитулацију државе и слом њене косовске политике. Да ли има бољег доказа за напред наведену тврдњу од тачке четири споразума која обавезује Србију да неће блокирати улазак тзв. државе Косово у међународне институције (читај Уједињене нације)?

Грађани све више увиђају о каквој антидржавној политици режима се ради, увијеној о обланду тобоже заштите националних интереса. Како Вучић и његов СНС нису на изборима добили подршку народа за овакву антидржавну политику, наредни избори ће значити њихов велики пораз и наду у стварање нове одговорне власти која ће на одговоран и патриотски начин водити бригу о најважнијим државним питањима, што Косово свако јесте.

Народна странка Крагујевац