Народна странка

Народна странка Крагујевац: Закључак и планови за будућност

Народна странка Крагујевац: Закључак и планови за будућност

Градски одбор Народне странке у Крагујевцу жели да захвали свим грађанима који су на изборима гласали за Уједињену опозицију и тиме јасно дигли глас против актуелног режима.

Такође, велику захвалност дугујемо контролорима који су храбро бранили изборну вољу грађана. Хиљаде одважних грађана у целој земљи, укључујући и велики број наших суграђана, провели су читав дан будно мотрећи да сваки глас буде одбрањен и на томе им треба јавно честитати.

Протекли избори представљали су прве парламентарне изборе на којима је учествовала Народна странка од њеног оснивања. У неравноправним условима, који су обележили читаву предизборну кампању, као и сам дан избора, Народна странка је допринела да ауторитарни режим буде, као никада пре, уздрман у својој десетогодишњој владавини, а грађани Србије имаће у посланицима из редова Народне странке искрене и непоколебљиве борце у изградњи модерног демократског друштва и ослобађању заробљених институција.

Време пред нама искористићемо за даље јачање страначке инфраструктуре и даље идеолошко профилисање странке на полу десног центра, са јасном патриотском усмереношћу, што посебно има тежину сада, када многе странке, па и владајућа, функционишу као својеврсне интересне групе, а не политичке организације са јасним правцем, сврхом и идејом.

Такође, Народна странка, која је на овим изборима, зарад виших опозиционих циљева, највише жртвовала, излази из изборног процеса достојанствено и неукаљаног образа, као једна од ретких политичких странака са моралним интегритетом и јасним идентитетом. Са вером у неминовне промене, уз подршку свих активиста и симпатизера, као и уз сарадњу са свим правим опозиционим политичким странкама, на наредним изборима послаћемо ауторитарни режим у политичку историју.

Народна странка Крагујевац