Народна странка

Ивана Парлић (Ужице): Злоупотреба деце зарад посете председника Вучића

Ивана Парлић (Ужице): Злоупотреба деце зарад посете председника Вучића

Поводом посете председника Србије Александра Вучића Ужицу где је, у насељу Крчагово, отворио спортску халу, чему су присуствовала деца из ужичких спортих клубова, председница одбора Народне странке у Ужицу Ивана Парлић изјавила је да је „Вучићева посета потврдила да је његов режим највећа опасност за децу Србије“ и да су „деца највећа жртва тог режима“.

“Деца из ужичких спортских клубова су доведена да буду део сценографије за посету Александра Вучића који је, у оквиру своје непрекидне кампање, у Ужицу отворио спортску халу“,  рекла је Парлић.

Уз истицање да „осим што живе у земљи у којој не постоје институције и коју је премрежила мафијашка хоботница, организована из самог врха власти“, навела је и то да деца живе у земљи "у којој се грубо злоупотребљавају у сврху промоције једноумља и примитивног подаништва“.

„Деца не знају да су на тај начин злоупотребљена и не знају да су и њихови родитељи погрешили што су ту злоупотребу дозволили. Она, такође, не знају да су многи њихови наставници, такође, уцењени, а многи и ангажовани да, као ботови на друштвеним мрежама, заглупљују грађане Србије као битна потпора криминалном режиму“, рекла је Парлић.

Она је додала да је најважнија лекција коју деца треба да науче она о слободи и достојанству, "али да се режим труди да ту лекцију никад не науче“.

„У ту сврху, њихове бабе и деде режим хипнотише са националних фреквенција, родитеље уцењује послом, а за наставнике поставља партијске послушнике. Њихови спортски узори, препознатљиви ужички спортисти, стали су у ред да се „поклоне“ председнику, јер је у 21. веку један град од 70 000 становника добио спортску халу“. Председник им је, заузврат, узео слободне изборе, независно судство, независно тужилаштво, независне медије, загадио им је јавни простор, узурпирао буџет и увео корупцију као једини модел функционисања система. Док се деца, наставници и спортисти сликају у Ужицу са Вучићем, његови страни партнери, а у ствари окупатори Србије, уништавају сваки њен део“, поручила је Парлић .