Народна странка

Народна странка Гроцка: Улица Хајдук Станка још једна превара суграђана

Народна странка Гроцка: Улица Хајдук Станка још једна превара суграђана

Заморно је и мучно водити књиговодсто напредњачких обмана и изневерених обећања. Чега год се дотакли суочавамо суморну слику преварених и изневерних грађана. Пословично, рубне општине, као што је Гроцка, ван су фокуса јавне пажње, запуштене, девастиране, препуштене локалним кадровима који немају ни воље, ни жеље ни неопходног знања да зауставе ову спиралу пропадања.

Последњи пример преваре грађана Гроцке јесу несређени тротоари у Улици Хајдук Станка која води ка Заклопачи. Иако су у више наврата давали обећања, гарантије, заклињали се да ће ово бити најургентније решено, до данас се нису померили с мртве тачке. Посебан проблем је у чињеници да деца тим путем иду у школу и да је без тротоара њихова безбедност озбиљно угрожена. Да ли неко чека неку несрећу да би се уозбиљио и преузео одговорност?

Наша је људска обавеза да прстом укажемо на све пропусте и јавашлук ове власти и да уложимо најоштрији протест због манифестованог немара и неодговорности. Знамо да је сваки апел на људе без савести упитан, али је наша обавеза да сталним притисцима и прозивкама покушамо да присилимо власт да чини оно што је њихова законска облигација.

Народна странка Гроцка