Народна странка

Народна странка Ћуприја: Уместо да напада грађане, Ристић да поради на решавању проблема водоснабдевања

Народна странка Ћуприја: Уместо да напада грађане, Ристић да поради на решавању проблема водоснабдевања

Општински Одбор Народне странке у Ћуприји оштро осуђује осионо понашање директора ЈКП "Равно 2014" господина Дејана Ристића који се дрзнуо да се лично обрати приватном поруком Ивану Ђурђевићу из Батинца који га је јавно критиковао због проблема са водоснабдевањем у Сењу и Ћуприји. 

Господин Ристић је након дуго година на челу ЈКП-а на неки начин ову фирму присвојио као приватну и сматра да нико мема права да га критикује. Чланство у СНС-у види као добар инструмент за претње уколико му се упути било каква критика на рад. 

 

Господине Ристићу, Ви сте неко ко обавља јавну функцију и сваки грађанин има права да изрази незадовољство уколико свој посао не обављате савесно. Ако нисте спремни да за то сносите одговорност и да истрпите критику, ми Вас позивамо да поднесете оставку и своје место препустите способнијима и одговорнијима од Вас. Сви грађани Ћуприје који месецима немају воду су сведоци како Ви господине Ристићу и ваши страначки другари обављате посао.

Грађани Ћуприје месецима немају воду или тек помало и недовољно за обављање основних потреба. Локална самоуправа на челу са председником скупстине и истовремено народним послаником, Нинославом Ерићем, не обраћа пажњу на молбе грађана Ћуприје да се то питање реши. Уместо тога, новац се улаже у поплочавање дела центра коцкама, садњу цвећа које се и не залива, накарадне споменике, а које грађане кошта милионе динара. Центар града је месецима блокиран па су иначе мирне и безбедне улице у Ћуприји преко ноћи постале ризичне за становнике нашег града. Поред тога, асвалт на тим улицама је уништен, а од буке и саобраћаја људи не могу да спавају.
Народна странка позива локално руководство да хитно престане са малтретирањем грађана Ћуприје и реси проблем водоснабдевања.

Грађани Ћуприје, крајње је време да све ово схватимо озбиљно јер само остаје да почну да нас бију по улицама јер тражимо воду.

Др Саша Пиштољевић
председник ОО Народне странке Ћуприја