Народна странка

Народна странка Чачак: Покушај крађе идентитета Виолети Марковић

Народна странка Чачак: Покушај крађе идентитета Виолети Марковић

Народна странка Чачак захтева од надлежних органа да открију ко је, потписан као Виолета Марковић, комуналној полицији пријављивао чачанске угоститеље и привреднике. Потпредседница Народне странке Чачак пријавила је полицији покушај крађе идентитета и лажно представљање.

“Пре месец дана кренуле су пријаве комуналној инспекцији са имејл адресе Виолета Марковић Чачак и то око неких смешних ствари попут недостатка сунцобрана. Интересантно је да је инспекција излазила у веома кратком року и да је свим привредним субјектима говорила да сам их ја пријавила. Један од комуналних инспектора ме је позвао и питао да ли је потребно и поштом да пошаље то што сам пријавила или је довољно само на мејл”, рекла је Марковић и додала да је случај из полиције предат тужилаштву.

Она је истакла да верује да је у питању политичка борба са неистомишљеницима.

“Сматрам да је ово покушај линчовања и да неко смислено хтео да изазове бес и код комуналних инспектора и код чачанских угоститеља. Жао ми је што су привредници на овај начин уплетени у политичку борбу и што су доживели непријатности”, поручила је Марковић.

Она је подсетила да Градска управа за инспекцијски наџор на терен није изашла десет дана по анонимној пријави за изградњу потпорног зида тетки Марка Парезановића без дозволе. 

“Испада да је приоритет неки сунцобран или сточић. То су двоструки аршини и то јасно показује ко је начелник, а ко је шеф”, казала је потпредседница одбора у Чачку.

Председник Народне странке Чачак др Александар Радојевић истакао је да тужилаштво није реаговало на бројне афере које су потресале локалну власт и град.

“Тужилаштво годину и по дана ћути на нашу пријаву за корупцију у здравству. Већ дужи период смо сведоци да нема одговорности за учињена дела, односно недела, а углавном имају везе са СНС-ом, као и ово подметање Виолети Марковић“, закључио је др Радојевић.