Народна странка

Саша Арсић (Бујановац): Председник само поновио обећања у Пчињском округу

Саша Арсић (Бујановац): Председник само поновио обећања у Пчињском округу

Поштовани грађани Пчињског региона уколико сте имали и мало сумње у истинитост саопштења која је Народна странка износила у јавност протеклих година имали сте прилику да у суботу 11. марта и уживо чујете од председника Србије Александра Вучића плејаду обећења које он упорно износи последњих 12 године и никако да испуни бар мали део.

Грађани у Трговишту су имали прилику да чују од председника како ће ове године завршити пут до Босилеграда који би спојио те две општине али је заборавио да је исто обећање дао и 2019. године и рекао да ће исти пут бити завршен до краја 2019.

Ни грађани Бујановца нису били боље среће. Председник је обећао како ће Бујановачка бања бити приоритет и да ће стићи инвеститор, али је заборавио да је пре четири године обећао покретање Гумопластике и Југокопове кланице. Ваљда је хтео да каже како ће бању најбрже продати а после у свом маниру оптужити претходну власт за распродају државе.

У Сурдулици је са Новицом Тончев расправљао да ли је власник хотела добио 12 или 14 месеци затвора и ко је славио рођендан у том хотелу. Наравно и тамо се расправљало шта може да се прода и евентуално да се убаци Миленијум тим да купи државну својину а после да му држава да 10 пута више бесповратна средства.

Како “у Врање нема лагање” тамо у спортској хали, махом Нишлије и Лесковчани, могли су да слушају свог председника како гради, како доводи инвеститоре како смо најјачи у економији, али било је довољно да само станете поред аутобуса Ниш експреса и да чујете како се људи жале на бајате сендвиче и како им неће продужити уговор ако не пођу на митинг.

Председник није одговорио на питање новинара Н1 ко плаћа аутобусе, сендвиче и целу организацију његове посете, да ли је ово страначки митинг или посета председника?

Он дође и оде, а ми драги суграђани остадосмо овде да уживамо у благостању које нам председник остави својим обећањима. Тако до следеће посете ако је буде.

Саша Арсић
председник ОО Народне странке Бујановац
и регионални координатор за Пчињски округ