Народна странка

Народна странка Бор: Власт се огледа у прљавим улицама

Народна странка Бор: Власт се огледа у прљавим улицама

Ближи се крај још једне, за грађане Бора и Србије, тешке године која је протекла у претераним хвалоспевима и, посебно, неиспуњеним обећањима актуелне власти.

Власт која броји 25 одборника је пун мандат искористила за своје фотеље. Успели су да још више уруше јавни сектор који данас, притиснут дуговима, највећим делом – тоне све дубље. Топлана је на вештачком дисању. И поред 370 милиона субвенција само ове године.

Примера бахатости, незнања и конфузије је и превише… Њихов рад најбоље се огледа у изгледу дворца Карађорђевића у Брестовачкој бањи, руинираној Капији Бора или Дома културе у Горњану…

Проблеми грађана Кривеља, Брезоника, Оштреља, Бучја, Слатине, Метовнице и Брестовца су све већи. И рушење стадиона “Рудара” је лош пример ове власти. И блатњави путеви и прљаве улице огледало су владајуће коалиције… И најава рушења стадиона „Рудара“ огледало је рада и приоритета. Они су, подсетимо, здушно спречавали да истина о будућности овог краја изађе на видело. Спречавали су да се на седницама Скупштине града Бора разговара о Студији „Батута“, имовинско – правним проблемима грађана у зони рудника, проблему загађења, као и о опцијама пресељења грађана. Они су, укратко, у служби појединаца, а не Борана…

Избори 2022. године можда су последња шанса да се Србија врати вредностима због којих се уређене земље разликују од колонија и диктатура! У Новој години требаће нам и среће, и успеха и – боље власти.
 

Народна странка Бор