Народна странка

Народна странка Бор: Градоначелник да одговори зашто се не решавају горући проблеми

Народна странка Бор: Градоначелник да одговори зашто се не решавају горући проблеми

На Осмој седници Скупштине града Бора грађанима је власт поново обећавала магловите пројекте и нереалну будућност. Градоначелник Миликић заборавља да је све што је на тој седници обећао, већ обећавао грађанима. Међутим, још увек нису нађена решења за Топлану и Водовод, није се догодио нов инвестициони замах, није реализован пројекат изградње соларне топлане, нити су путеви асфалтирани.

Зашто није покренуо питање одговорности за пропаст Апотеке Бор? Када ће Топлификацији бити прикључена струја? Да ли ће радови на магистрали „Б“ бити завршени пре почетка грејне сезоне? Зашто се асфалтира без ваљано припремљене подлоге и уређења канала? Када ће коначно бити завршен вртић у Новом градском центру? Зашто се крши закон и не расписују избори за савете месних заједница? Зашто Бор још увек нема Заштитника грађана?

Захтевамо од градоначелника да одговори грађанима какве мере су предузете како би се смањило аерозагађење. Здравље грађана је нарушено прекомерним тровањем. Аерозагађење мора да буде тачка дневног реда у Скупштини града Бора, а не проблем који се свесно гура “под тепих”. 

Пошто градска власт одбија да одговори на наша питања, не желимо да будемо декор у Градској скупштини. Носиоци власти у Бору никад нису уважили наше сугестије и критику. Њихова обавеза је да одговоре грађанима.

Градски одбор Народне странке Бор