Народна странка

Народна странка Београд: Српска напредна странка бестидно покушава да купи гласове младих Београђана

Народна странка Београд: Српска напредна странка бестидно покушава да купи гласове младих Београђана

Одбор за спорт Народне странке Београд истиче да Српска напредна странка отвара скејт паркове покушавајући да дељењем скејт бордова у пакету са 5.000 динара купи гласове младих Београђана.

Живимо у времену када су српске одбојкашице покориле планету други пут заредом, у спорту који је на програму Олимпијских игара већ 58 година, тачније од Олимпијских игара у Токију 1964. године. Живимо у ери Јоване Перковић, најбоље спортискиње свих времена са ових простора, без борилачке сале у Београду.

,,Српска напредна странка финансира и отвара скејт паркове, покушавајући да дељењем скејт бордова од стране председнице Владе Ане Брнабић, у пакету са 5.000 динара, купе гласове младих Београђана, уједно спроводећи сулуде идеје Жељка Митровића“, истакао је Одбор за спорт Народне странке Београд.      

   

Извор: Tањуг                                                         

  

Извор: ФоНет/ Марко Драгославић

Постојећа отворена игралишта вапе за головима, мрежицама и санираним бетоном како би се на њима поново чуо жагор спортиста и рекреативаца којима је уместо скупих дасака, за игру потребна само једна лопта.

Одбор за спорт Народне странке Београд ће се кроз свој рад залагати да се нашим, како врхунским спортистима, тако и рекреативцима, обезбеде сви услови за постизање најбољих могућих резултата на спортским борилиштима.

Oдбор за спорт Народне странке Београд