Народна странка

Народна странка Београд: Преставници у Скупштини Србије и Скупштини града као истински глас народа

Народна странка Београд: Преставници у Скупштини Србије и Скупштини града као истински глас народа

Данас, пуна четири месеца након избора биће конституисан парламент Републике Србије.
Народна странка, изборном вољом народа, грађана Србије данас, по први пут од свог оснивања улази у Парламент Републике Србије.
Посланички клуб Народне странке ће бити самосталан и појединачно највећи опозивиони клуб са 12 посланика у Скупштини, а предводиће га Мирослав Алексић, потпредседник Народне странке.

Сами избори били су све само не регуларни, а у Београду и видно покрадени на штету опозиције. Однарођена власт СНС –а је у периоду од избора до данас показала да, у тешком времену, нема намеру да отвори врата демократији у Србији и да по било ком питању од важности за будућност, како политичком тако и економском, ради у интересу државе и њених грађана. Парламентарни представници Народне странке, изабрани од народа, дали су своју реч да ће се у Скупштини Србије легитимним средствима борити за оне програме који ће Србију покренути са странпутице у коју нас владавина Александра Вучића, његових слуга и помагача води. Народ је на изборима тражио промене, али мирним путем. То је разлог што је Народна странка данас у парламенту Србије. Народна странка остаје доследна и бескомпромисна опозиција у борби против власти најгорих у новијој историји Србије; бира пут дијалога и мира, све док постоји могућност за се парламентарним средствима поново изгради правни систем и оствари промена власти. Наша обавеза је да се боримо планом, програмом и дијалогом. Глас Народне странке ће да се чује и од данас, у парламентарном животу Србије више ништа неће бити исто. 

Градски одбор Народне странке Београд је поносан на наше представнике у парламенту и упућујемо им честитке уз поруку да ћемо сви колико нас има, радом у Скупштини Србије, Скупштини града Београда, општинским одборима и на терену доказати да смо права патриотска и демкократска алтернатива ка бољем и праведнијем друштву. До победе!
 
Градски одбор Народне странке Београд