Народна странка

Народна странка Палилула: Озакоњење корупције

Народна странка Палилула: Озакоњење корупције

Последњих дана сведоци смо унутарстраначке борбе у СНС-у која избацује на светло дана суштину њихове идеологије, а то је корупција и рекетирање грађана са највиших јавних функција.

Општина Палилула је само један од еклатантних примера, неквалификованих корумпираних нестручних кадрова СНС-a који суделују као организована криминална група.

Да неко ко је председник oпштине Палилула, са 34 година живота, има нелегално стечених 350,000 еврау готовини у свом стану, и да ту акцију хапшења води mинистар који је морао да измисли тетку из Канаде као оправдање за својих нелегално стечених  250,000 евра, показује апсурд ове накарадне власти.

Да би доказали да су чисти као сузе крећу у кампању хапшења својих кадрова, надајући се да ће јавност заборавити пљачкашку приватизацију ПКБ-а, многобројне нерешене комуналне, еколошке и инфраструктурне проблеме.

Градски одбор Народне странке Београд основао је Народну канцеларију у којој 20 адвоката бесплатно пружа правне услуге грађанима и детаљно бележи све сумњиве послове свих чиновника и њихових помагача, и обећава грађанима Србије да ће након смене ове власти на свим нивоима спровести детаљну примену закона укључујући и лустрацију.

Народна странка пружа бесплатну правну помоћ свима који желе да нам се придруже у борби против ове криминалне власти.

Народна странка Палилула