Народна странка

Народна странка Београд: Основан Месни одбор Карабурма

Народна странка Београд: Основан Месни одбор Карабурма

Народна странка основала је још један месни одбор у Београду, у Карабурми у општини Палилула, а за председника је изабран историчар Павле Косић.

Оснивачком скупу Месног одбора Народне странке Карабурма присуствовали су потпредседник Народне странке и председник Градског одбора Београд Никола Јовановић, потпредседник Градског одобра Душан Раичковић, председник Извшрног одбора Градског одбора Београд Никола Лазић и председник Општинског одбора Палилула Мирослав Самарџић.

Самарџић рекао је да Народна странка јача на Палилули и да ће развијати ту градску општину са обе стране Дунава.

Косић је рекао да је ће Народна странка победити у Карабурми на следећим општинским изборима у Београду.

Јовановић је навео да је Народна странка једина опозициона партија која у Београду бележи раст, и истакао да Општински одбор Палилула и Месни одбор Карабурма имају пуну подршку Градског одбора Београд.

Председник београдског одбора је поновио да СНС више никада неће победити у главном граду и да се ближи крај погубне напредњачке владавине.   

Јовановић, који је и заменик шефа одборничке групе „Савез за Србију“ у Скупштини Београда, рекао је да се одборници Савеза неће враћати у градски парламент док трају протести у Београду.

 "Бесмислено је учествовати у раду градске скупштине док напредњачка власт игнорише легитимне захтеве десетина хиљада наших суграђана", рекао је Јовановић.

 Суспензија насег учесца у  градској скупстини нас неће спрецити да будемо најжешћи критичари ове градске власти, навео је Јовановић

 "Наставићемо да вршимо притисак да се ради у интересу Београђана а не уске клике људи на власти", рекао је Јовановић.