Народна странка

Народна странка Ада: Још једно неиспуњено обећање председника општине

Народна странка Ада: Још једно неиспуњено обећање председника општине

Председник општине Ада, господин Золтан Билицки (СНС) је на седници Скупштине општине Ада обећао долазак кинеске компаније и почетак радова на канализационој мрежи већ у месецу јуну. Планирано је да се ради на осам до десет улица истовремено, како би таквим темпом посао био врло брзо завршен. Чињеница је да су први радови на канализационој мрежи започети још давне 2012. године а никад нису довршени, иако је новац за те сврхе редовно наплаћиван грађанима општине Ада.

Ближимо се половини јула. Ништа од обећаног није испуњено. Недостају средстава, нема канализационе мреже, нема ни Кинеза. Са дубоким жаљењем констатујемо да је ово било само још једно неиспуњемо обећање у режији СНС-ВМС власти.

Општина Ада нема исправну воду за пиће. Нема фабрику за пречишћавање воде, нема решен проблем сметлишта. До јуче је то био интерни општински проблем, а данас нас прозивају и околна насеља чији ваздух загађујемо. Дим се шири и на територије других општина, нашу срамоту више не можемо да сакријемо.

Недостаје нам градска обилазница, недостаје нам Орловача и тзв. Велики молски пут. СНС-СВМ власт је заказала у обављању основних делатности у функционисању једне локалне самоуправе, показала је да не воде бригу о својим суграђанима, посвећују се само и искључиво пословима који њима доносе корист.

Грађани опшине Ада су вредни људи, радни и савесни, заслужују много више од мрвица које добијају.

повереништво Народне Странке за општину Ада 
Општински одбор Демократске заједнице војвођанских Мађара у општини Ада