Народна странка

Јовановић: Вучић да ради мање, јер све што ради, ради погрешно

Јовановић: Вучић да ради мање, јер све што ради, ради погрешно

Александар Вучић се током још једне посете приватном градилишту званом «Београд на води», поново с омаловажавањем обраћао опозицији и коментарисао како њени припадници раде «30 минута дневно», док је он «у 6 ујутру испраћао важне госте на аеродром». Није прецизирао да ли је можда испраћао неког од 60 хиљада наших радно способних људи који годишње емигрирају из Србије под његовом влашћу.

Народна странка тражи од Александра Вучића да ради мање, јер очигледно све што ради - ради погрешно и противно интересу грађана. Наша земља ове године има најмањи економски раст у Европи,  а од када је Вучић на власти он је просечно 1% годишње. Европска комисија је, у истом дану у коме се Вучић хвалисао колико ради, снизила економску пројекцију наше земље и за 2018. годину.

Следећи пут када посети приватно градилиште «Београд на води» нека вредни председник објасни грађанима шта је мислио кад је 2015. године говорио да ће овај пројекат покренути развој читаве Србије. Нека образложи како једно стамбено насеље, које све више подсећа на «Скадар на Бојани», може да реши проблеме читаве земље, која тоне у беду и корупцију од када је он властодржац.

Нека одговори и зашто га је захтев опозиције за пуну посматрачку мисију ОЕБС-а толико унервозио, ако је убеђен да нема шта да крије и да је народ задовољан ситуацијом у земљи. С обзиром на то да су му оцене из индекса главни предизборни адут - разумемо га.

 

Никола Јовановић

Потпредседник Народне странке

10.11.2017.