Народна странка

Икодиновић: Весић је послушник власти за обављање прљавих послова

Икодиновић: Весић је послушник власти за обављање прљавих послова

Председник Одбора Народне странке за спорт Данило Икодиновић изјавио је данас да заменик градоначелника Београда Горан Весић служи властима као послушник који обавља све прљаве послове.

„Весић је човек без кичме који опслужује своје господаре. Он је један од ликова на политичкој сцени који су спремни на све. Њега чак и власт жели да се реши, а најбољи доказ за то је долазак Александра Шапића у СНС“, рекао је Икодиновић телевизији Н1.

Поводом навода да би Шапић могао бити кандидат власти за градоначелника Београда, Икодиновић је рекао да је, по његовом мишљењу, то логични след догађаја.

„Зашто је Шапић утопио своју странку у СНС? Сетимо се како је раније причао да никада не би сарађивао са СНС-ом, а сада одједном деле исту идеологију“, додао је Икодиновић. 

На питање да ли је могуће да он буде противкандидат Шапићу на изборима за градоначелника, Икодиновић је одговорио да то „тренутно није реално“ и да се о томе није разговарало, али да би он то волео.

„Ушао сам у политику јер желим да дам свој допринос променама које су нам преко потребне и јер је овакво стање неиздрживо. Да би се ствари промениле, није довољно само пискарање по друштвеним мрежама“, рекао је Икодиновић.

Икодиновић је навео да је у Народну странку ушао након разговора са председником те странке Вуком Јеремићем и потпредседницима Синишом Ковачевићем и Здравком Поношем. 

„У тим разговорима сам се уверио да су то озбиљни људи и озбиљна странка са озбиљном инфраструктуром, што се и потврдило за ових неколико месеци од како водим Одбор за спорт“, закључио је Икодиновић.