Народна странка

Потпредседници

Мирослав Алексић

Мирослав Алексић

Мирослав Алексић  је први потпредседник Народне странке, рођен 1978. године у Крушевцу. За председника Општине Трстеник изабран је у јуну 2012. године. На ванредним парламентарним изборима одржаним 24. априла 2016. године по први пут постаје народни посланик.

Синиша Ковачевић

Синиша Ковачевић

Синиша Ковачевић је потпредседник Народне странке. Рођен је 30. маја 1954. године у селу Шуљам у Срему. Завршио је драматургију на Факултету драмских уметности у Београду.

Др Санда Рашковић Ивић

Др Санда Рашковић Ивић

Др Санда Рашковић Ивић је потпредседница Народне странке, психијатар, психотерапеут и народна посланица. Била је комесарка за избеглице, председница Координационог центра за Косово и Метохију и народна посланица у Скупштини Србије.

Светозар Чиплић

Светозар Чиплић

Светозар Чиплић је потпредседник Народне странке и доцент на Правном факултету Универзитета у Новом Саду, бивши министар за људска и мањинска права у Влади Републике Србије и бивши судија Уставног суда Србије.

Здравко Понош

Здравко Понош

Здравко Понош је потпредседник Народне странке и извршни директор Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД).

Никола Јовановић

Никола Јовановић

Никола Јовановић је потпредседник Народне странке и програмски директор Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД).